A la destinació Maestrat Ànima Interior es treballa amb el Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions (SICTED), sistema de qualitat a nivell nacional promogut per TURESPAÑA i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. El SICTED s’aplica a tots els sectors que intervenen d’una manera o altra en una destinació turística i en l’objectiu d’aconseguir un nivell de qualitat homogeni.

A Maestrat Ánima Interior es treballa en aquest sistema des del 2022 i actualment hi ha 27 serveis públics i empreses adherides, 3 d’elles a Sant Mateu. Si veus aquest logotip que simula un somriure a l’entrada d’un establiment turístic, significa que el propietari ha adquirit un compromís de qualitat i que s’esforça per millorar any rere any i poder oferir un millor servei als visitants

Els establiments que treballen en Sant Mateu amb el SICTED són:

TOURIST INFO SANT MATEU

L’oficina de turisme està localitzada al centre històric, molt a prop d’un dels eixos vertebradors de la localitat, la Plaça Major. Dins d’ella tenim a disposició del visitant tota la informació que pugui necessitar.
Dins de la pròpia oficina de turisme, el visitant podrà contemplar un forn gòtic del segle XIV.

+ informació

FINCA VARONA LA VELLA

Coneix i descobreix el món de l’AOVE amb la visita guiada a les nostres oliveres mil·lenàries, visita al nostre molí, tasts i maridatges de ….

+ informació

COMPLEJO RURAL TURMIMAESTRAT

L’allotjament rural Turimaestrat és un complex rural ubicat al Maestrat, Castelló Interior,al centre històric de Sant Mateu. La nostra variada proposta de serveis i activitats rurals, la decoració acurada i l’agradable i familiar tracte aconseguiran que la vostra estada sigui inoblidable.

+ informació