Pastissets

INGREDIENTS (4 persones)

Per a la pasta:
1 tassa d’aiguardent
1 tassa de sucre
2 tasses d’oli
farina al gust
cabell d’àngel o moniato

PREPARACIÓ

Es barreja l’oli, l’aiguardent, el sucre i es va afegint la farina fins que la pasta no s’enganxe als dits.

S’agafa un tros de massa, es fa una bola menuda, s’estén en forma de cercle, es posa el farcit (cabell d’àngel o moniato) i es tanca fent una mitja lluna. Tancar les vores fent un cordó amb els dits segellant el farcit.

En un plat es posa sucre sobre el qual es passa una de les cares del pastisset i es posa en una safata de forn untada amb oli. Es posen al forn amb la part del sucre a dalt. Forn a 180º C fins que estiguen daurats.

Font: La cuina de Sant Mateu. Maestrat, ahir, avui i sempre. Àngels Font i Bel