CENTRE RURAL DE CONGRESSOS PALAU DEL MARQUÉS DE VILLORES

El Centre Rural de Congressos Palau del Marqués de Villores és un lloc idoni per acollir tot tipus d’esdeveniments gràcies a la polivalència dels seus espais, que són adaptables segons les necessitats i ofereixen una solució per a cada esdeveniment. No és solament un complex arquitectònic emblemàtic, sinó que també compta amb un equipament d’avantguarda, definit i plantejat amb coherència per respondre eficaçment a l’organització dels esdeveniments més exigents.

A banda de les instal·lacions del palau, Sant Mateu compta amb un auditori amb capacitat per a 300 persones que pot utilitzar-se per a la celebració de grans esdeveniments i congressos.

Dues de les seues estances estan destinades a acollir conferències, congressos, xerrades, presentacions, etc. Es tracta de la sala de conferències i la sala principal, ambdues ubicades en la primera planta de l’edifici. Tenen capacitat per a 50 assistents respectivament i estan equipades al més alt nivell amb tots els elements audiovisuals, informàtics i de connectivitat necessaris.

En la segona planta també trobem dues sales de reunions. La primera té una capacitat per a 5 persones i la segona amb un aforament de 8 persones.

A més, el centre disposa d’una sala polifuncional situada en la planta baixa. És un espai ideal per a encontres informals, coffee breaks, recepcions, presentacions o exposicions. L’aforament màxim és de 50 persones.

Centre Rural de Congressos Palau del Marqués de Villores
Carrer València, 17
Tel. 964 416 171 – 964 416 658
infoajuntament@santmateu.com